Alle categorieën
Neem vrijblijvend contact met ons op
Kies een kleur
Prijs

Storm paraplu's

Storm paraplu 

Storm paraplu’s zijn ontworpen om u in alle weersomstandigheden te beschermen. Deze paraplu’s zijn zeer stevig. Met onze stormparaplu’s trotseert u elke storm. U bent beschermd tegen weer en wind en de bekende irritaties van traditionele paraplu’s zoals het omklappen bij een windvlaag, heeft u zeker niet met deze stormparaplu. Onze storm paraplu’s zijn bestand tegen sterke windvlagen en heeft een zeer goede kwaliteit. In België is een paraplu zeer nuttig tegen de vele regenbuien. Met een bedrukte stormparaplu kunt u ook nog eens een boodschap overbrengen. Deze gewaardeerde en bruikbare relatiegeschenken worden zeker gebruikt en belanden niet snel in de prullenbak. Wij hebben een breed assortiment stevige stormparaplu’s zodat u altijd naar buiten kunt, weer of geen weer. Een stormparaplu is absoluut een uniek en bijzonder geschenk voor uw personeel, klanten of relaties. 

Storm paraplu bedrukken met logo

Stormparaplu’s zijn te bedrukken met uw bedrijfsnaam of logo. Of bijvoorbeeld met een grappige tekst of een foto. Laat uw boodschap opvallen! Een paraplu komt overal; op straat, in winkelcentra, bij festivals of evenementen… Uw logo komt op plekken waar die andere logo’s niet kunnen bereiken. Met een stormparaplu met opdruk maakt u een grote naamsbekendheid. Uw bedrijfsnaam wordt gezien. Wij kunnen voor u een bedrukking op maat maken. Als u een offerte aanvraagt, ontvangt u bij ons een digitale proefdruk. Zo kunt u precies zien hoe uw stormparaplu met logo eruit komt te zien. Waar nodig passen wij het ontwerp aan. Gegarandeerd een relatiegeschenk naar wens. Dus maak de windbestendige paraplu’s uniek door middel van een persoonlijke opdruk en heb zo een effectief reclamemiddel in handen. Bovendien is een bedrukte stormparaplu erg leuk om te krijgen en om weg te geven. 

Storm paraplu’s bestellen

Stormparaplu’s bestelt u snel en eenvoudig bij Parapluwereld.be. Laat u inspireren door ons uitgebreid assortiment. Als u uw keuze heeft gemaakt, volgt u onze bestelprocedure op de site. Mocht u hier vragen over hebben, dan staan onze medewerkers voor u klaar om u te helpen. Wij hebben 25 jaar ervaring als totaalleverancier van bedrukte en onbedrukte leverancier en kunnen u dus voorzien van deskundig advies. Bestel dus snel uw stormparaplu’s en krijg een stijlvol relatiegeschenk in handen, die behalve functioneel ook erg promotioneel is. Wilt u meer informatie? Of gratis en vrijblijvend een offerte aanvragen, neem dan contact met ons op. U kunt ons bereiken per telefoon, via mail of per chat. Laat gerust een bericht achter. Wij helpen u graag! 

 

Bel mij terug!
Advies nodig?