Regenboog paraplu's

Een bedrukte regenboog paraplu is zeker wel de vrolijkste paraplu! De regenboog paraplu valt natuurlijk veel meer op in het straatbeeld dan een gewone paraplu. De gekleurde paraplu is automatisch uitklapbaar, heeft een metalen steel en een comfortabele foam handgreep. Een paraplu is geschikt voor alle jaargetijden. Veel mensen denken dat de meeste regen in de herfstdagen valt, maar wist u dat dit in de maand juli is? Met de gekleurde regenboog paraplu tovert u iedere regenbui om tot een vrolijk moment.
Meer lezen >
Contact met Job Moeite met kiezen? Stuur mail
Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 0 van 0 resultaten
Er komen geen producten overeen met de selectie
1 - 0 van 0 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Regenboog paraplu's bedrukken

Uw originele regenboog paraplu valt nog meer op met uw logo, bedrijfsgegevens of slogan. De regenboog paraplu kan tot wel 4 kleuren bedrukt worden met het ontwerp dat u wenst. Door het regelmatige gebruik van de paraplu in Nederland valt de opdruk veel op voor de buitenwereld, wat uw bedrijf alleen maar voordelen oplevert. Bent u benieuwd hoe uw logo eruit komt te zien op deze paraplu? Vraag dan vrijblijvend een digitale proef aan, stuur uw logo op en laat u verrassen door onze studio!

Meer lezen >

Regenboog paraplu's met logo

In Nederland regent het iederre maand wel een paar dagen. Hierdoor zijn paraplu's een geschenk om het hele jaar door te geven. Wilt u uw werknemers een mooi geschenk cadeau doen? Dan is een paraplu altijd een goed idee. Ook als u op een beurs of evenement staat en graag klanten naar uw stand wil krijgen is het uitdelen van mooie paraplu's heel geschikt. Mensen komen graag even kijken naar uw product en zullen deze sneller onthouden als deze gekoppeld is aan een nuttig geschenk. De regenboog paraplu's zijn al vanaf 10 stuks te bestellen.

Meer lezen >