Alle categorieën
Neem vrijblijvend contact met ons op
Kies een kleur
Prijs

Paraplu's met bedrukte binnenzijde


Designparaplu's

Design paraplu bestellen

Bij parapluwereld vindt u hoge kwaliteit paraplu's tegen een scherpe prijs! Wij bieden u een breed assortiment aan paraplu's. U kunt bij ons kiezen uit vele verschillende designs en op deze manier is er altijd wel een design paraplu die past bij uw bedrijf. Zo hebben wij paraplu's met bliksemschicht of een paraplu met wolken. Design paraplu's stralen iets bijzonders uit en dat zorgt ervoor dat uw klanten en relaties dit geschenk erg op prijs zullen stellen. De paraplu's zijn exclusief en niet overal verkrijgbaar. Tevens vindt u bij ons design paraplu's tegen een scherpe prijs.

Design paraplu bedrukken

Bij parapluwereld heeft u de mogelijkheid om uw design paraplu's geheel naar wens te laten bedrukken. Zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om uw eigen bedrijfslogo of het webadres van uw bedrijf op de paraplu's te laten bedrukken. Heeft u vragen over de bedrukkingsmogelijkheden? Neem dan contact op met één van onze medewerkers via de mail, chat of telefoon. Zij zullen alle mogelijkheden met u bespreken en ervoor zorgen dat uw bedrijf goed gepresenteerd wordt op de paraplu's. Wij vinden het erg belangrijk dat uw bedrijf goede promotie kan maken door middel van bedrukking op de paraplu. Onze paraplu's zijn een goed promotiemiddel. U kunt deze bijvoorbeeld uitdelen aan uw personeel. Op deze manier kunt u eenvoudig en voordelig reclame maken voor uw eigen bedrijf. Dus voor een effectieve promotie kiest u voor een paraplu van Parapluwereld!

Design paraplu's, altijd snel in huis!

Bij Parapluwereld worden al uw producten altijd snel geleverd. Daarnaast weet u vooraf altijd wat u besteld en wat het gaat kosten. U heeft namelijk de mogelijkheid om een offerte en een sample aan te vragen. Zo weet u vooraf hoe uw product eruit gaat zien. Mocht er iets niet kloppen dan kunnen wij dit altijd voor u aanpassen. Onze producten worden altijd snel geleverd. Heeft u de producten extra snel nodig? Kies dan voor een spoedlevering. Neem hiervoor contact op met één van onze medewerkers. Zij zullen dan kijken naar de mogelijkheden.

Dus wilt u design paraplu's bestellen tegen een lage prijs? Bestel dan snel bij Parapluwereld want daar bent u het goedkoopste uit!

 

 

Bel mij terug!
Advies nodig?