Gratis verzending
Sample op zicht
Goede communicatie
25+ jaar ervaring
Gratis digitaal drukvoorbeeld
Een ogenblik geduld a.u.b. De producten worden geladen.

Bedrukte opvouwbare paraplu's


Bedrukte opvouwbare paraplu's

Bedrukte opvouwbare paraplu’s

Bedrukte opvouwbare paraplu’s zijn compacte paraplu’s die u gemakkelijk kunt inklappen tot een klein formaat. Hierdoor zijn ze bijvoorbeeld handig mee te nemen in de handtas. Wij hebben verschillende soorten opvouwbare paraplu’s. Zo kunt u kiezen uit paraplu’s die u handmatig open moet klappen, paraplu’s die automatisch openklappen en zelfs paraplu’s die automatisch open en dicht klappen. Ook heeft u de keuze uit veel verschillende kleuren en is er een paraplu waarbij u de kleur van de handgreep kan kiezen. 

Opvouwbare paraplu’s met logo

Opvouwbare paraplu’s zijn volledig in uw huisstijl te bedrukken. Na het kiezen van de kleur van de paraplu kunt u kiezen voor een logo, welke u tot wel 4 kleuren kunt laten bedrukken. De bedrukking kan gedaan worden op de paraplu zelf maar ook op de hoes. Zo hoeft u de paraplu niet eens uit te pakken om al reclame te maken! Door het grote drukoppervlak van de paraplu is uw logo altijd duidelijk zichtbaar en trekt het veel aandacht van voorbijgangers. Opvouwbare paraplu’s met logo kunnen al vanaf 10 stuks besteld worden.

Opvouwbare paraplu’s met opdruk 

Opvouwbare paraplu’s hebben bij openbaar gebruik een groot reclamebereik. Door de paraplu als relatiegeschenk of promotieartikel weg te geven slaat u nooit de plank mis. In Nederland schijnt op het ene moment de zon en het andere moment komt het met bakken uit de hemel vallen. Ook in de zomer is een paraplu een uitstekende manier om uzelf tegen de zon te beschermen. De ruimtebesparende paraplu is een perfecte uitkomst tijdens de wisselvallige dagen! In alle 4 de seizoenen kunt u dus reclame maken voor uw bedrijf. Als decoratiemateriaal doet een paraplu het ook goed. Heeft u een evenement en wilt u uw stand leuk aankleden? Hang een aantal paraplu’s aan en boven uw stand voor een leuk effect!