Alle categorieën
Neem vrijblijvend contact met ons op
Kies een kleur
Prijs

Opvouwbare paraplu

Opvouwbare paraplu’s

Opvouwbare paraplu’s zijn kleine, compacte en zeer handige paraplu’s. Vanwege het kleine formaat past de opvouwbare paraplu zeer goed in de tas, fietstas of in de auto. Zo heeft u altijd een paraplu bij de hand voor als het plotseling gaat regenen. Onze paraplu’s zijn van goede kwaliteit en klappen niet zomaar om bij harde wind. Een opvouwbare paraplu neemt weinig ruimte in en bergt u gemakkelijk op. Ook is deze super licht als u een opvouwbare paraplu met koord aan het handvat kiest, kunt u deze ook nog eens gemakkelijk ophangen aan de kapstok. Met een bijpassend hoesje maakt u uw geschenk compleet. Een origineel, effectief en kwalitatief cadeau. Leuk om te krijgen én om te geven. Met een opvouwbare paraplu maakt u uw personeel, klanten of zakenrelaties zeker blij. Wij bieden opvouwbare paraplu’s tegen een scherpe prijs. Zo zijn er paraplu’s voor ieders budget. U bestelt mooie opvouwbare paraplu’s bij Parapluwereld.be.

Opvouwbare paraplu met bedrukking

U kunt uw opvouwbare paraplu laten bedrukken met uw logo of bedrijfsnaam. Opbouwbare paraplu’s worden dikwijls meegenomen in een tas, bijvoorbeeld naar een festival of evenement buiten. Doordat uw logo op een paraplu staat gedrukt, bereikt u een groot publiek. U bouwt op die manier grote naamsbekendheid op. De kwaliteit van onze paraplu’s is zeer goed en uw paraplu’s met bedrukking zullen dus nog lang reclame maken voor uw bedrijf. De bedrukking is mogelijk in meerdere kleuren. Opvouwbare paraplu’s met bedrukking zijn uniek en effectief. Een mooi geschenk om te geven aan uw personeel, klanten en/of zakenrelaties. 

Opvouwbare paraplu’s bestellen

Bij Parapluwereld.be bestelt u snel en eenvoudig online. Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop van paraplu’s en in de bedrukking ervan. Uw bestelling wordt altijd snel geleverd. Eventueel is zelfs een spoedlevering mogelijk, in dat geval kiest u voor express levering. Zo heeft u bestelde producten nog eerder in huis dan normaal. Voor vragen hiervoor kunt u altijd terecht bij onze medewerkers. Wij staan altijd voor u klaar. Het is voor ons van groot belang dat u tevreden bent. Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring en helpen u graag. U kunt ook eerst een offerte aanvragen. U ontvangt hierbij een digitale drukproef. Zo weet u precies wat u bestelt en kan uw bestelling helemaal naar wens gemaakt worden. Heeft u nog vragen, dan kunt u ons bereiken per telefoon, chat of per mail. Mooie opvouwbare paraplu’s goedkoop bedrukken en bestellen, dat doet u bij Parapluwereld.be.

Bel mij terug!
Advies nodig?