Alle categorieën
Neem vrijblijvend contact met ons op
Kies een kleur
Prijs

Klassieke paraplu


Klassieke paraplu

Klassieke paraplu’s 

Klassieke, stevige paraplu’s bestelt u eenvoudig op Parapluwereld.be. De naam zegt het al, een klassieke paraplu straalt klasse uit. U geeft hiermee een chique, luxe paraplu. Een mooi relatiegeschenk voor uw klanten, personeel of zakenrelaties. Een paraplu kan men altijd gebruiken. Zeker in een land als België waar het dikwijls regent. Een paraplu bij de voordeur, op kantoor of in de auto. Het is prettig als u een paraplu bij de hand heeft op het moment dat het nodig heeft dus u kunt er niet veel genoeg hebben. Een functioneel geschenk waar de ontvanger zeker iets aan heeft. Onze klassieke paraplu’s worden met stijl gebruikt, een effectief en kwalitatief pronkstuk. Zo hebben wij klassieke paraplu met houten schacht, houten greep en metalen baleinen in ons assortiment. Onze paraplu’s zijn stevig en van goede kwaliteit en zullen zeker niet omklappen. U bent goed beschermd tegen de regen, hagel, sneeuw en wind. Een klassieke paraplu wordt altijd goed ontvangen. 

Klassieke paraplu met logo

U kunt de klassieke paraplu’s laten bedrukken met uw logo, bedrijfsnaam of een mooie uitdrukking. De bedrukking op de luxe klassieke paraplu’s is fullcolour. De paraplu’s zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren. Door de kwaliteit van onze paraplu’s gaan ze lang mee en zullen ze dus nog lang reclame maken voor uw bedrijf. Een paraplu wordt gezien, op straat of bijvoorbeeld tijdens een buiten evenement. Vele ogen zullen deze mooie paraplu aanschouwen dus u vergroot op die manier snel en effectief uw naamsbekendheid. Een bijzonder geschenk om te geven en om te krijgen. Met bedrukking maakt u uw gift nog persoonlijker. Bedrukte, klassieke paraplu’s zijn een origineel cadeau voor uw personeel, klanten of relaties. 

Klassieke paraplu’s bestellen

Op Parapluwereld.be bestelt u snel en eenvoudig uw klassieke paraplu’s, bedrukt of onbedrukt. Wij leveren altijd snel maar mocht u het nóg sneller willen, dan kan dit met een spoedlevering. U kunt direct bestellen maar u kunt ook eerst een offerte aanvragen. Dit is gratis en vrijblijvend. Hieraan toegevoegd ontvangt u een digitale sample, zodat u kunt zien hoe uw bedrukte paraplu eruit komt te zien. Vind u het logo te groot of juist te klein op uw paraplu, wij passen het geheel aan naar uw wensen. Onze medewerkers zijn zeer ervaren en helpen u graag. Wilt u meer informatie of de mogelijkheden bespreken? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn bereikbaar per mail, telefoon of per chat. Wij helpen u graag! 

Bel mij terug!
Advies nodig?