Alle categorieën
Neem vrijblijvend contact met ons op
Kies een kleur
Prijs

Grote paraplu's


Grote paraplu

Grote paraplu’s

Bent u op zoek naar grote paraplu’s met de mogelijkheid om deze te laten bedrukken? Dan zit u goed bij Parapluwereld.be. Een grote paraplu beschermt u perfect tegen regen, sneeuw, hagel en wind. Door het formaat kunt u er ook prima met meerdere personen onder schuilen. Perfect als u samen een wandelling wilt maken! Een paraplu wordt gegarandeerd gebruikt en is zeker in een land als België een handig gebruiksvoorwerp. Thuis, in de auto of op uw werk, een paraplu bij de hand is nooit weg. Een functioneel relatiegeschenk voor uw klanten, personeel of zakenrelaties. Een grote paraplu biedt veel meer beschutting tegen harde regen en biedt daarom uitkomst in weersomstandigheden waar een paraplu onmisbaar is. Een goede paraplu komt altijd van pas, wordt niet weggegooid en krijgt een plek. Een tijdloos en praktisch geschenk die u eenvoudig bestelt bij Parapluwereld.be 

Grote paraplu’s bedrukken

Grote paraplu’s kunt u laten bedrukken met uw bedrijfsnaam en/of logo. Bedrukte paraplu’s zijn een goed reclamemiddel voor uw bedrijf. Onze paraplu’s zijn van goede kwaliteit en zijn met opdruk een luxe en effectief geschenk om te geven aan uw zakenrelaties of klanten. Uw logo zal nog lang onder de ogen komen van vele mensen. De bedrukking op de luxe grote paraplu’s is mogelijk in meerdere kleuren. Het voordeel van onze grote paraplu’s is dat het te bedrukken oppervlak groter is dan bij normale paraplu’s. U kunt op die manier dus extra opvallen. Het kan ook extra chique staan om uw logo juist wat kleiner weer te geven, het oog wordt getrokken naar het logo en uw bedrijfsnaam wordt gezien. Dus bestel uw bedrukte grote paraplu’s vandaag nog bij Parapluwereld.be.

Grote paraplu’s online bestellen

U kunt grote paraplu’s eenvoudig bestellen bij Parapluwereld.be. U kunt bij ons een lage minimale bestelhoeveelheid verkrijgen. U krijgt een sample op zicht. Op die manier kunt u precies zien hoe u logo op de grote paraplu vertoond wordt. Bent u niet tevreden, dan passen wij het aan. Zo krijgt u hoe dan ook een paraplu die voldoet aan uw wensen. Mocht het dan toch nog niet goed zijn, dan krijgt u van ons gratis een nieuwe levering. Wij leveren altijd snel. Ons streven is u naar alle tevredenheid te helpen. Wij hebben een ervaren team dat altijd voor u klaar staat. U kunt ons bereiken per telefoon, mail of chat. Als u nog vragen heeft, stel ze gerust. Wij helpen u graag!

Bel mij terug!
Advies nodig?