Alle categorieën
Neem vrijblijvend contact met ons op
Kies een kleur
Prijs

Golfparaplu


Golfparaplu's

Golfparaplu’s bestellen

Bent u op zoek naar bijzondere golfparaplu’s? Deze bestelt u eenvoudig en snel bij Parapluwereld.be. Een golfparaplu kunt u gebruiken tijdens het golfen. Een goede golfparaplu in uw golftas is in België altijd verstandig. Wanneer het ineens gaat regenen, blijft u droog! Een golfparaplu lijkt op een gewone paraplu met als verschil dat dat de golfparaplu een stuk groter is. Twee personen blijven gemakkelijk droog onder een golfparaplu. Een golfparaplu is ook ideaal om in de auto te hebben liggen voor noodgevallen. Maar ook als je gaat winkelen is een golfparaplu handig te gebruiken. Een golfparaplu is stevig en zal niet omklappen door de wind. Een golfparaplu is opgedeeld uit twee delen waardoor de lucht afgevoerd kan worden. Hierdoor ontstaat er minder druk. Hierdoor is de paraplu gemakkelijk vast te houden, wat erg handig is op de golfbaan. Golfparaplu’s zijn sterker en functioneler dan een normale paraplu met één laag. Golfparaplu’s zijn er in vele soorten en maten. Zoekt u een luxe en effectief geschenk voor uw personeel, klanten of relaties? Succes gegarandeerd met een golfparaplu. Bekijk ons assortiment op Parapluwereld.be. 

Golfparaplu’s bedrukken

Als u uw bedrijf effectief wilt promoten, doet u dit goed met een bedrukte golfparaplu. Bedrukte golfparaplu’s worden gezien. U kunt de golfparaplu’s laten bedrukken met u eigen logo waardoor uw bedrijf wordt gezien door anderen. Uw naamsbekendheid wordt hierdoor effectief vergroot. Een bedrukte paraplu is een goede reclamedrager. Hoe groter de paraplu, hoe meer bedrukking erop kan. Bij golfparaplu’s is het oppervlak voor de bedrukking vaak wat groter dan bij de standaard paraplu. Dit wil zeggen dat uw bedrijfsnaam en logo beter zichtbaar is op golfparaplu’s. U kunt er ook voor kiezen om uw logo wat minder groot te laten bedrukken, dit kan een chiquere uitstraling geven. Onze medewerkers geven u graag advies bij het naar wens laten bedrukken van uw golfparaplu’s.

Golfparaplu bestellen

Golfparaplu’s bestelt u eenvoudig en snel bij Parapluwereld.be. Met slechts een paar klikken, heeft u gauw uw bedrukte golfparaplu’s in huis. Wij leveren altijd snel. Maar ook een spoedlevering is mogelijk. U kunt bij ons ook gratis en vrijblijvend een offerte aanvragen. Hierbij ontvangt u een digitale drukproef zodat u kunt zien hoe uw bedrukte golfparaplu eruit komt te zien. Zo wordt de golfparaplu zeker naar wens. Wilt u meer informatie? Heeft u nog vragen? Wij hebben 25 jaar ervaring dus kunnen u gegarandeerd goed van dienst zijn. U kunt ons bereiken per telefoon, mail of chat. Golfparaplu’s bestellen doet u dus bij Parapluwereld.be.

Bel mij terug!
Advies nodig?