Alle categorieën
Neem vrijblijvend contact met ons op
Kies een kleur
Prijs

Doorzichtige paraplu


Doorzichtige paraplu

Doorzichtige paraplu’s 

Bent u op zoek naar een doorzichtige paraplu, die ook nog eens handig en stijlvol is? Dan zit u goed bij Parapluwereld.be. Met een doorzichtige paraplu kunt u om u heen blijven kijken. Met een paraplu bij de hand, hoeft u zich geen zorgen te maken over de weersvoorspelling want u blijft droog. Het voordeel van een transparante paraplu is de doorzichtigheid ervan. U kunt er doorheen kijken waardoor u goed zicht houdt op de omgeving. Ideaal voor bruiloften, evenementen of op de fiets! Met een transparante, doorzichtige paraplu wordt uw zicht niet belemmerd en bent u toch beschermt tegen de regen. Een koepelvormige paraplu beschermt u uitstekend tegen inregenen vanaf de zijkant. Een doorzichtige paraplu is bijzonder en wordt gewaardeerd, bewaard en gebruikt. De mooiste doorzichtige paraplu’s zijn eenvoudig te bestellen op Parapluwereld.be. 

Doorzichtige paraplu met bedrukking

Doorzichtige paraplu’s kunnen worden voorzien van een mooie bedrukking. Laat de paraplu’s bedrukken met uw bedrijfsnaam of logo. Op die manier krijgen de paraplu’s een uniek uiterlijk. Een bijzonder geschenk voor uw personeel, relaties of klanten. Met bedrukte doorzichtige paraplu’s vergroot u uw naamsbekendheid. Paraplu’s worden gezien in het straatbeeld en zeker in een land als België waar het regelmatig regent. Ook zult u doorzichtige paraplu’s zien op festivals en evenementen en wanneer de paraplu voorzien is van uw logo, is dit een uitstekende plek om uw bedrijf te promoten. Uw logo zal vaak worden gezien door een groot publiek. Een perfect promotiemiddel met gegarandeerd succes. U kunt doorzichtige paraplu’s laten bedrukken tot maximaal twee kleuren. 

Doorzichtige paraplu’s bestellen

U bestelt doorzichtige paraplu’s eenvoudig en snel bij Parapluwereld.be. Uw bestelling zal snel worden geleverd. Het is zelfs mogelijk om voor een spoedlevering te kiezen. Bestelde producten heeft u dan nog sneller dan normaal in huis. Parapuwereld.be is dé specialist op het gebied van goede kwaliteit paraplu’s en het goedkoop bedrukken ervan. Wij hebben 25 jaar ervaring en staan altijd klaar om u te helpen. Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan. U ontvangt hierbij een digitale drukproef. Zo ziet u meteen hoe uw bedrukte, doorzichtige paraplu eruit komt te zien. Wij zullen er alles aan doen om het bestelproces helemaal naar uw wens te laten verlopen. Als u nog vragen heeft of als u meer informatie wilt, neem dan gerust contact met ons op. U kunt bereiken per mail, per chat of per telefoon. Onze medewerkers staan u graag te woord!

Bel mij terug!
Advies nodig?