Gratis verzending
Sample op zicht
Goede communicatie
25+ jaar ervaring
Gratis digitaal drukvoorbeeld

Paraplu's bedrukken

De meeste Nederlanders houden zich dagelijks bezig met het weer. Een paraplu komt regelmatig van pas dankzij ons regenachtige kikkerlandje. De zomers die vaak meer op herfst lijken en buien het hele jaar door zorgen ervoor dat Nederland een echt parapluland is. Er is niets vervelender dan terecht komen in een regenstorm zonder paraplu. Hierdoor kan een extra paraplu achter in de auto of in de garderobe zeker geen kwaad!

Het woord paraplu komt van het Franse woord ‘parapluie’ en dit betekent ‘tegen de regen’. Doordat de regen voor niemand een uitzondering maakt, is een paraplu een handig gebruiksmiddel voor iedereen. Leeftijd, geslacht en inkomen spelen hierbij geen rol. Paraplu’s zijn hierdoor erg geschikt als relatiegeschenk en zullen bij iedereen in de smaak vallen. Heeft u als bedrijf een brede doelgroep? Dan zit u met een paraplu altijd goed!

Parapluwereld biedt u een ruim assortiment aan verschillende soorten paraplu’s. Zo beschikken wij over opvouwbare paraplu’s die makkelijk in een tas passen of storm paraplu’s die wel tegen een (wind)stootje kunnen. Daarnaast vindt u ook transparante of vierkante paraplu’s ook bij ons te vinden.

Wilt u extra opvallen? Laat dan de paraplu’s bedrukken met uw logo of bedrijfsgegevens. De paraplu’s worden vaan overal mee naartoe genomen dus deze zijn erg geschikt om in te zetten als promotieartikel voor uw bedrijf! De paraplu’s kunnen all over bedrukt worden en zijn al te bestellen vanaf 10 stuks.

Doordat de paraplu’s breed inzetbaar zijn qua ontvangers, zijn ze ook breed inzetbaar qua geefmoment. De paraplu’s met bedrukking kunnen worden uitgedeeld op beuren, evenementen of open dagen. Door ons regenachtige land, kunnen de paraplu’s het hele jaar door uitgedeeld worden.

 

Categorieën
Wat zeggen onze klanten?
8.6
Hulp of advies nodig?
  • Gratis transport
  • Geen instelkosten
  • 25 jaar ervaring
  • Snelle levertijd
  • Uitmuntende communicatie
  • Bedrukt en onbedrukt leverbaar
Hulp of advies nodig?

Bel ons adviesnummer
085 773 18 37
of chat met ons

Onze klanten