Alle categorieën
Neem vrijblijvend contact met ons op
Kies een kleur
Prijs

Automatische paraplu's

Automatische paraplu’s

Bij Parapluwereld.be bestelt u eenvoudig en snel automatische paraplu’s, bedrukt met uw logo of bedrijfsnaam. Een automatische paraplu bevat een mechanisme waardoor het uitklappen van de paraplu automatisch verloopt. U klapt de paraplu eenvoudig open met één druk op de knop. Een ideale paraplu om mee te nemen! Door het handzame formaat bergt u de automatische paraplu gemakkelijk op. Onze volautomatisch uitklapbare en inklapbare paraplu hebben een luxe en zakelijke uitstraling. In het handvat van de paraplu zit een knop waarmee de paraplu open gaat. Op die manier heeft u binnen no-time uw paraplu open en dit is handig als het ineens begint te regenen. Een paraplu als relatiegeschenk ontvangen wordt gewaardeerd aangezien men een paraplu altijd wel kan gebruiken. Voor in de auto, voor op het werk of voor thuis. Je weet nooit wanneer het gaat regenen dus een paraplu bij de hand hebben, is altijd prettig. U bestelt automatische paraplu’s gemakkelijk en snel op Parapluwereld.be.

Automatische paraplu met opdruk

U kunt de automatische paraplu’s laten bedrukken met uw logo of bedrijfsnaam. Op die manier krijgen de paraplu’s een uniek uiterlijk. Paraplu’s zijn een goed promotiemiddel voor uw bedrijf. Paraplu’s ziet u volop in het straatbeeld dus uw bedrijfsnaam wordt gezien. Kies voor een opvallende kleur en/of bedrukking en uw naamsbekendheid wordt snel vergroot. De bedrukking van de luxe automatische paraplu’s is mogelijk in meerdere kleuren. De automatische paraplu’s met bedrukking zijn een mooi geschenk om te geven aan uw personeel, klanten of zakenrelaties. 

Automatische paraplu’s bestellen 

Bij Parapluwereld.be bestelt u eenvoudig en snel automatische paraplu’s. Uw bestelling wordt altijd snel geleverd. Ook is het mogelijk om te kiezen voor een spoedlevering; zo heeft u de automatische paraplu’s nóg sneller in huis. U bestelt al met een paar simpele klikken. Wilt u eerst een offerte aanvragen, geen probleem. Wij maken graag een offerte op maat en u ontvangt gratis een digitale drukproef. Op die manier kunt u uw automatische paraplu met de door u gewenste bedrukking vast op uw beeldscherm bekijken, zodat u meteen ziet of dat dit is wat u in gedachte had. Op die manier kunnen wij uw bestelling volledig naar wens maken. Wilt u meer informatie of heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers helpen u graag. Dit kan per mail, chat of telefoon. Een uniek en gewaardeerd relatiegeschenk zoals een automatische paraplu bestelt u natuurlijk bij Parapluwereld.be. 

Bel mij terug!
Advies nodig?