Alle categorieën
Neem vrijblijvend contact met ons op
Kies een kleur
Prijs

All-over bedrukte paraplu's


All-over bedrukte paraplu's

All-over bedrukte paraplu’s

All over bedrukte paraplu’s kunt u bij parapluwereld.be in verschillende soorten bestellen. Van een kleine opvouwbare bedrukte paraplu tot een paraplu van 130 cm met full color bedrukking. De all over bedrukte paraplu’s kunt u voorzien van een eigen ontwerp, hierdoor krijgt u een zeer unieke paraplu als promotioneel artikel. Op deze wijze brengt u uw bedrijf op een zeer unieke manier bij uw klanten en relaties onder de aandacht. U kunt natuurlijk ook kiezen voor een custom made paraplu, neem voor meer informatie hierover contact met ons op.

Paraplu bedrukken met logo

paraplu’s zijn te bedrukken met uw bedrijfsnaam of logo. Of bijvoorbeeld met een grappige tekst of een foto. Laat uw boodschap opvallen! Een paraplu komt overal; op straat, in winkelcentra, bij festivals of evenementen… Uw logo komt op plekken waar die andere logo’s niet kunnen bereiken. Met een paraplu met opdruk maakt u een grote naamsbekendheid. Uw bedrijfsnaam wordt gezien. Wij kunnen voor u een bedrukking op maat maken. Als u een offerte aanvraagt, ontvangt u bij ons een digitale proefdruk. Zo kunt u precies zien hoe uw bedrukte paraplu met logo eruit komt te zien. Waar nodig passen wij het ontwerp aan. Gegarandeerd een relatiegeschenk naar wens. Dus maak de  all over bedrukte paraplu’s uniek door middel van een persoonlijke opdruk en heb zo een effectief reclamemiddel in handen. Bovendien is een bedrukte paraplu erg leuk om te krijgen en om weg te geven. 

Gemakkelijk paraplu’s bestellen

All over bedrukte paraplu’s bestelt u snel en eenvoudig bij Parapluwereld.be. Laat u inspireren door ons uitgebreid assortiment. Als u uw keuze heeft gemaakt, volgt u onze bestelprocedure op de site. Mocht u hier vragen over hebben, dan staan onze medewerkers voor u klaar om u te helpen. Wij hebben 25 jaar ervaring als totaalleverancier van bedrukte en onbedrukte leverancier en kunnen u dus voorzien van deskundig advies. Bestel dus snel uw all over bedrukte paraplu’s en krijg een stijlvol relatiegeschenk in handen, die behalve functioneel ook erg promotioneel is. Wilt u meer informatie? Of gratis en vrijblijvend een offerte aanvragen, neem dan contact met ons op

Bel mij terug!
Advies nodig?